Tietosuoja

Päivitetty 25.4.2023
Asiakkaidemme yksityisyys on meille tärkeä asia. Käsittelemme henkilötietojasi huolellisesti ja lainmukaisesti varmistaaksemme, että yksityisyytesi on turvassa.

Henkilötietojen käsittely

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi vain sellaisiin käyttötarkoituksiin, jotka ovat välttämättömiä ja tarpeellisia asiakassopimusten mukaisten palvelujen tuottamiseksi.

Voimme käyttää henkilötietoja myös omien tuotteiden markkinointiin sopimusasiakkaille. Markkinointiviestinnästä on mahdollisuus kieltäytyä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Henkilötietoja voivat käsitellä vain ne henkilöt, joiden työtehtäviin kyseisten tietojen käsittely kuuluu.

Henkilötietojen oikeellisuus tarkistetaan aina asiakaskontakteissa. Henkilötietoja säilytetään rekistereissä lain säätämän ajan tai niin kauan, kuin asiakkuuteen liittyvät tehtävät vaativat. Tietoja ei säilytetä ilman perusteltua syytä, vaan ne hävitetään asianmukaisesti tietoturvaohjeiden mukaan. Henkilötietoja ei käytetä automaattiseen päätöksentekoon tai asiakkaiden profilointiin.

Henkilötietoja on lain mukaan mahdollista siirtää perustellusti EU:n ulkopuolelle sellaisiin maihin, jotka tarjoavat riittävän tietosuojan tason Euroopan komission vastaavuuspäätöksen mukaan. Korpela Konserni ei luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.  Tietosuojavaltuutetun toimiston verkkosivustolta löytyy lisätietoa komission vastaavuuspäätöksistä https://tietosuoja.fi 

Olemme sitoutuneet tietoturvalliseen työkulttuuriin. Henkilötietoja suojataan erilaisilla teknisillä toimenpiteillä ja työntekijämme saavat säännöllisesti tietoturva- ja tietosuojakoulutusta.

 

Tunne oikeutesi

Henkilötietojesi käsittelyn lainmukaisuus perustuu sopimuksen täytäntöönpanoon (Tietosuoja-asetus, EU 2016/679, 6 artikla, kohta 1b).

Rekisteröitynä asiakkaana sinulla on oikeus saada tietää, kuinka henkilötietojasi käsitellään ja saada pääsy omiin tietoihisi. Sinulla on oikeus pyytää oikaisemaan virheellisiä tai vanhentuneita henkilötietojasi.

Voit myös pyytää poistamaan tiedot asiakasrekisteristä, pyytää rajoittamaan käsittelyä tai vastustaa käsittelyä. Koska henkilötietojen käsittely perustuu sopimuksen täytäntöönpanoon, henkilötietojen poisto-oikeus on rajallinen. Poisto-oikeuden käyttäminen voi johtaa siihen, että emme voi toteuttaa palvelusopimuksessa sovittuja palveluja ja palvelusopimus joudutaan purkamaan.

 

Jos haluat oikaista tietojasi tai haluat tietää lisää, kuinka henkilötietojasi käsitellään, asiakaspalvelumme auttaa sinua.

Yhteystiedot

Korpelan Voima kuntayhtymä

Asiakaspalvelu

s-posti: asiakaspalvelu(at)korpelanvoima.fi 

p. 06 874 7311

 

Mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietoihisi liittyvistä oikeuksistasi tai epäilet, että henkilötietoihin liittyviä oikeuksiasi on loukattu, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan.

Yhteystiedot

Anita Rättyä

s-posti: tietosuoja(at)jict.fi

p. 040 6461 213