Maksuton häiriötiedotepalvelu


Häiriötiedotepalvelu päivittyy: palvelun käyttöönotosta lähtee tekstiviestillä tieto kaikille asiakkaillemme, jotka löytyvät asiakastietojärjestelmästämme (puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite). Häiriöviestipalvelun viestit sisältävät tärkeitä tiedotteita oman alueesi sähkökatkoksista, vian aiheuttajista ja vikatilanteiden arvioiduista kestoista, joten on olennaista, että ne tavoittavat oikean henkilön nopeasti ja oikeaan aikaan viestintätarpeen ilmetessä. Palvelu on asiakkaalle maksuton. 

Yhteystietojen ajantasaisuus

Jos yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostosoitteesi ensisijaisesti) ovat muuttuneet, lähetä uudet yhteystietosi asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu (at) korpelanvoima.fi; päivitä tiedot Korpela Online -palvelun kautta tai ilmoita ne puhelimitse 06 874 7311.

Sähkönjakeluhäiriöstä tiedottaminen

Sähkökatkoksesta tiedotetaan kymmenen minuutin yhtäjaksoisen katkoksen jälkeen. Vian korjauksesta tiedotetaan, kun sähköt ovat olleet yhtäjaksoisesti kymmenen minuuttia päällä.

Viestit lähetetään valintasi mukaisesti tekstiviestillä tai sähköpostitse. Tekstiviestejä lähetetään klo 7 – 22 välisenä aikana ja sähköpostiviestejä vuorokauden ympäri. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset ilman aikarajoitusta olevan tekstiviestipalvelun TAI jos sinulla on useampi käyttöpaikka, mutta toivot häiriöviestipalveluun liitettävän vain osan käyttöpaikoista.

Palvelumme on käytettävissä Halsuan, Himangan, Kannuksen, Kaustisen, Kälviän, Lohtajan, Lestijärven, Raution, Sievin, Toholammin ja Ullavan alueella.


Voit tilata maksuttoman palvelun seuraamalla alla näkyviä ohjeita tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 06 874 7311.

 

Näin tilaat häiriötiedotepalvelun puhelimeesi:


Kirjoita tekstiviesti: STARTVK ASIAKASNUMERO
(Asiakasnumerosi löydät muun muassa verkkopalvelulaskultasi)


Lähetä viesti numeroon 16126


Saat paluuviestinä vahvistuksen rekisteröitymisestä palveluun. Tämän jälkeen saat häiriötiedotteet tekstiviestillä puhelimeesi kaikista käyttöpaikoistasi.

Voit lopettaa/peruuttaa häiriötiedotepalvelun seuraavasti:


Kirjoita tekstiviesti: STOPVK ASIAKASNUMERO
(Asiakasnumerosi löydät muun muassa verkkopalvelulaskultasi)


Lähetä viesti numeroon 16126


Saat paluuviestinä vahvistuksen palvelun lopettamisesta/peruuttamisesta. Tämän jälkeen et saa enää häiriötiedotteita tekstiviestillä puhelimeesi kyseiselle asiakasnumerolle liitetyistä käyttöpaikoista.