Meille töihin


Avoimet työpaikat

 

Haemme taloushallintopalveluiden osaajaa

 

Etsimme Kannuksen pääkonttorillemme vakituiseen työsuhteeseen taloushallinnon asiantuntijaa, joka tulee vahvistamaan kokenutta viiden hengen taloustiimiämme. Etsimme kirjanpidosta ja taloushallinnon monipuolisista tehtävistä innostuvaa henkilöä.Työtehtäviin kuuluu päivittäiset kirjanpidon ja taloushallinnon moninaiset tehtävät sekä kuukausiraportoinnit ja tilinpäätökset. Sinulla on osaamista kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä (konserni) sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Käytät mielelläsi erilaisia järjestelmiä ja tuntemus Visma L7, Visma LTR, Talgraf Accuna ja M-Files -järjestelmistä katsotaan eduksi.

Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Valinnassa painotamme tarkkaa ja huolellista työotetta, näyttöä taloushallinnon osaamisesta, paineensietokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle monipuoliset, vastuulliset ja sopivan haastavat tehtävät, sekä mahdollisuuden päästä kehittämään ja kehittymään yhdessä muiden ammattilaistemme parissa. Meille on tärkeää oppia uutta ja panostamme uudistumiseen. Tarjoamme sinulle mukavien työtilojen ohella tiiviin työyhteisön tuen ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Tarkemmat tiedot ja tulostusystävällisen ilmoituksen voit ladata TÄSTÄ

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja talousjohtaja Mikael Tuorila puh. 044 774 7242 tai mikael.tuorila@korpelanvoima.fi

Lähetä CV:si sekä hakemuksesi viimeistään 19.5.2024 mennessä Korpelan Voiman rekrytointisähköpostiin rekrytointi(at)korpelanvoima.fi.

Käy tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

 

Tunnetko jo meidät?
Yli 100 vuotta toiminnassa ollut Korpelan Voima -konserni muodostuu Korpelan Voima kuntayhtymästä ja sen sataprosenttisesti omistamista sähkökauppaa harjoittavasta Korpelan Energia Oy:stä, kaukolämpötoimintaa harjoittavasta Lämpö Korpela Oy:stä ja sähkönsiirtotoimintaa harjoittavasta Verkko Korpela Oy:stä. Konsernin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 50. Korpelan Voima -konserni tukee alueen elinvoimaisuutta, tarjoten edullisia ja laadukkaita energia-alan palveluja.

Meillä pääset osaksi voimakkaasti kehittyvää energiayhtiötä - lähde mukaan vastaamaan kanssamme tulevaisuuden energiahaasteisiin!

 

 

Avoimet työpaikat

 

Haemme johtoasentajaa Verkko Korpelalle

vakituiseen työsuhteeseen kehittyvässä työyhteisössä.

Työtehtävään kuuluu muun muassa sähkönjakeluverkoston rakennus- ja kunnossapitotöitä sekä vikojenhaku- ja korjaustöitä.

Hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen antaa muun muassa sähköalan peruskoulutus, soveltuvuus vaativiin ulkotöihin sekä vähintään kahden-kolmen vuoden työkokemus verkonrakennusalalta.

Lue lisää avoinna olevasta tehtävästä ja lataa tarvittaessa tulostusystävällinen ilmoitus TÄSTÄ

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Mika Kyösti, p. 044 755 6499 tai mika.kyosti (at) korpelanvoima.fi 

Lähetä työhakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@korpelanvoima.fi ja liitä mukaan CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 14.4.2024 mennessä. Toimi nopeasti ja lähetä hakemus heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. 

Odotamme kuulevamme sinusta!

 

Avoin hakemus

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi (at) korpelanvoima.fi. Liitä hakemukseesi CV. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ne säilytetään kahden vuoden ajan.

 

Opiskelija – etsitkö kesätyö- tai päättötyöpaikkaa

Jos etsit kesätöitä tai olet tekemässä opinnäytetyötä energia-alalta, ota meihin yhteyttä laittamalla postia osoitteeseen rekrytointi (at) korpelanvoima.fi. Selvitämme mahdollisuutesi kasvattaa osaamistasi ja kehittää taitojasi osana yritystämme.