Korpela-konserni

Korpelan Voima on Halsuan, Kalajoen, Kannuksen, Kaustisen, Lestijärven, Sievin ja Toholammin kuntien omistama kuntayhtymäkonserni. Konserniin kuuluvat Korpelan Voima kuntayhtymän lisäksi sen tytäryhtiöt Korpelan Energia, Lämpö Korpela ja Verkko Korpela.

Korpelan Energia myy sähköä kaikkialle Suomeen. Verkko Korpela siirtää edullisesti ja toimitusvarmasti sähköä verkkotoimialueellaan.

Korpelan Voima konsernin tehtävänä on tuottaa edullisia ja laadukkaita energiapalveluja. Liiketoiminnan synnyttämä taloudellinen tuotto jaetaan suoraan asiakkaille edullisten hintojen kautta.

 

 

KVK organisaatio3

Toiminnan organisointi

Korpelan Voima kuntayhtymän toiminta on organisoitu jäsenkuntien hyväksymän perussopimuksen mukaan. Kuntayhtymän hallintosääntö ohjaa kuntayhtymän hallinnon toimintaa. Kuntayhtymän hallintoa ja toimintaa tarkastaa jäsenkuntien nimeämä tarkastuslautakunta. Konsernin toimintaa ohjaa konserniohje.  

Kuntayhtymän perussopimus

Hallintosääntö

Konserniohje 

 

Korpelan Voima kuntayhtymän strategia 2022-2025

Korpelan Voima kuntayhtymän strategiassa määritetään kuntayhtymäkonsernin toimintojen painopisteet. Toimintamme tarkoitus: Edistämme paikallista elinvoimaa laadukkailla ja kilpailukykyisillä energiapalveluilla.

Voit lukea tarkemmin strategiastamme oheisen linkin kautta Korpelan Voima kuntayhtymän strategia