Kehittamissuunnitelma banneri 98dpi

Tervetuloa antamaan palautetta ja vaikuttamaan Verkko Korpelan sähkönjakeluverkon kehittämiseen!

2.5.2024

Kotisivuillamme on avautunut kehittämissuunnitelmamme kuulemispalvelu, jossa Verkko Korpela haluaa kuulla asiakkaiden ja sidosryhmien ajatuksia ja näkemyksiä sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmasta. Palvelussa kerromme, millainen on tulevaisuuden jakeluverkon rakenne ja miten kehitämme sähkönjakeluverkkoa vastaamaan muuttuvan toimintaympäristön ja entistä sähköriippuvaisemman yhteiskunnan tarpeisiin.

Jakeluverkonhaltijat ovat julkaisseet sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmansa nyt toista kertaa verkkoalueensa asiakkaidensa nähtäväksi ja kommentoitavaksi. Yhtenä tavoitteenamme on tehdä verkkotoimintaa tutummaksi ja läpinäkyväksi asiakkaillemme tuomalla kehittämissuunnitelma verkkotoiminnan asiakkaillemme kuultavaksi ja kommentoitavaksi. Asiakkaillamme on nyt siis oiva mahdollisuus vaikuttaa Verkko Korpelan kehittämissuunnitelman sisältöön kertomalla mielipiteensä sekä näkemyksensä kuulemispalvelussa.

 

Toivomme runsasta osallistumista ja palautetta kehittämissuunnitelmaan. Kyselyyn vastataan anonyymisti.

Tule mukaan vaikuttamaan sähkönjakeluverkon kehittämiseen!

 

Sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmaan pääset tästä linkistä:

https://www.korpelanvoima.fi/sahkonsiirto/tietoja-ja-ohjeita/kehittamissuunnitelma/   

 

Voit lukea lisää muun muassa Verkko Korpelan kehittämissuunnitelmasta myös tuoreimmasta asiakaslehdestämme 1-2024, joka löytyy kotisivuiltamme, Asiakaslehti-sivulta: Korpela-asiakaslehti 1-2024Siirry "Uutiset"-sivulle