Kehittamissuunnitelma banneri 98dpi

Tervetuloa antamaan palautetta ja vaikuttamaan Verkko Korpelan sähkönjakeluverkon kehittämiseen!

16.6.2022

Jakeluverkonhaltijan on kuultava alueensa verkon käyttäjiä jakeluverkon kehittämissuunnitelmasta. Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus vaikuttaa Verkko Korpelan kehittämissuunnitelman sisältöön kertomalla mielipiteensä sekä näkemyksensä sähkönjakeluverkon kehittämisestä. Toivomme runsasta osallistumista ja palautetta kehittämissuunnitelmaan. Kyselyyn vastataan anonyymisti.

Tutustuttuasi Verkko Korpelan kehittämissuunnitelmaan ja kerrottuasi mielipiteesi, voit osallistua kehittämissuunnitelmaan liittyvään kyselyymme ja olet mukana arvonnassa!

Kuulemisen sekä kyselyn vastaamisaikaa on jatkettu 24.6. saakka, joten ehdit vielä hyvin osallistua. Se myös kannattaa - voit nimittäin voittaa 100 € S-ryhmän lahjakortin! Palkintoja arvotaan kolme kappaletta kyselyyn osallistujien kesken. Osallistua voivat kaikki verkon käyttäjät (asiakkaat), joilla on käyttöpaikka Verkko Korpelan jakeluverkkoalueella.

 

Tule mukaan vaikuttamaan sähkönjakeluverkon kehittämiseen:


Sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmaan pääset tästä
https://www.korpelanvoima.fi/sahkonsiirto/tietoja-ja-ohjeita/kehittamissuunnitelma/ 

Kehittämissuunnitelmaa koskevaan kyselyyn ja arvontaan pääset tästä 
https://www.korpelanvoima.fi/sahkonsiirto/tietoja-ja-ohjeita/kehittamissuunnitelma/kehittamissuunnitelman-kysely/ 

Kehittämissuunnitelmaa koskevan arvonnan säännöt löytyvät täältä
https://www.korpelanvoima.fi/ajankohtaista/uutiset/verkko-korpela-arvonnan-saannot-kehittamissuunnitelmakysely Siirry "Uutiset ja tiedotteet"-sivulle