Johtokaturaivausta metsuri 120dpi

Sähköverkon johtokatujen metsuriraivausta

10.1.2023

Suoritamme keskijännite- ja pienjänniteverkkojen johtokatujen metsuriraivausta 1.1.-31.12.2023 välisenä aikana Kaustisella, Toholammilla, Sievissä ja Ullavassa. Raivauksilla parannetaan sähkönjakelun toimintavarmuutta.

Raivausta kohdistetaan tarvittaessa myös jakeluverkon läheisyydessä sijaitseviin toimitusvarmuudelle riskin aiheuttaviin yksittäisiin puihin. Raivauksen aikana voi sähkönjakelussa esiintyä lyhyitä keskeytyksiä. Johtoaukolla oleskelu on kielletty raivauksen aikana. Pahoittelemme raivaustyöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Raivattava puusto ja oksat ovat maanomistajan omaisuutta ja ne jäävät maanomistajan korjattavaksi sekä käytettäväksi.

Lisätietoja: Verkko Korpela, käyttökeskus, p. 06 873 222

 

Tiedotus mahdollisista raivauksen aikaisista sähkönjakelun keskeytyksistä tekstiviestillä

Verkko Korpelalla on käytössä häiriöviestipalvelu, jonka avulla tiedotamme reaaliaikaisesti sähkönkäyttöpaikkaasi kohdistuvista sähkönjakeluhäiriöistä tekstiviestillä. Myös huolto- ja kunnossapitotöistä johtuvista suunnitelluista sähkönjakelukeskeytyksistä jakeluverkkoalueellamme ilmoitetaan palvelun kautta. Laajemmista sähkönjakelun suunnitelluista keskeytyksistä tiedotamme tekstiviestin lisäksi myös muun muassa kotisivuilla ja Korpelan Facebook-sivulla. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Jos yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostosoitteesi ensisijaisesti) ovat muuttuneet:

- lähetä uudet yhteystietosi asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu(at)korpelanvoima.fi

- laita WhatsApp-viestiä kotisivujemme kautta tai suoraan numeroon 044 774 7260

- päivitä tiedot Korpela Online -palvelun kautta tai

- ilmoita ne puhelimitse 06 874 7311.


Viestit palvelustamme lähetetään oletuksena klo 7–22 välisenä aikana. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset ilman aikarajoitusta olevan tekstiviestipalvelun TAI jos sinulla on useampi käyttöpaikka, mutta toivot häiriöviestipalveluun liitettävän vain osan käyttöpaikoista.

Kotisivujemme kautta häiriökarttapalvelusta näkee edelleen tulevat, suunnittelut sähkönjakelukeskeytykset, odottamattomat sähkönjakelukeskeytykset sekä mahdollisen valtakunnallisen sähköpulatilanteen vaikutukset jakeluverkkoalueellamme.

 

Automaattinen liittäminen palveluun

Mikäli meillä on ollut tiedossa matkapuhelinnumerosi, olemme liittäneet sinut joulukuussa 2022 häiriöviestipalvelun piiriin automaattisesti.

Jos et ole saanut aktivointiviestiä, mutta haluat saada palvelun käyttöösi, voit aktivoida palvelun kotisivuiltamme löytyvän ohjeistuksen mukaisesti: https://www.korpelanvoima.fi/sahkonsiirto/sahkokatkon-sattuessa/tilaa-hairiotiedotepalvelu/  

Tilaa häiriötiedotepalvelu -sivulta kotisivuillamme löytyy myös ohjeistus häiriötiedotepalvelun peruutukseen.
 Siirry "Uutiset ja tiedotteet"-sivulle