Sopimusehdot ja toistaiseksi voimassa oleva hinnasto

 

Korpelan Energia soveltaa sähkönmyynnissä energia-alan toimialajärjestön Energiateollisuus ry:n suosittelemia yleisiä sopimusehtoja.

Sähkönmyyntiehdot

Sähkönmyyntiehdot 2014

Määräaikainen sopimus

Määräaikainen sähkönmyyntisopimus on voimassa ennalta sovitun ajan, jolloin sähkön hinta on kiinteä koko sopimuskauden.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkönmyyntisopimus

Sopimus on irtisanottavissa 14 vuorokauden irtisanomisajoin. Mahdollisesta hinta- tai sopimusehtomuutoksesta ilmoitetaan asiakkaalle kirjallisesti kuukautta aiemmin.

Korpela Kvartaalihinnaston voit ladata TÄSTÄ

 

Sähkönmyyntisopimuksen peruuttamisoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa Korpelan Energia Oy:n kanssa tehty sähkösopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava Korpelan Energialle päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla: oheisella lomakkeella postitse tai sähköpostilla.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksenne, niin sopimuksemme raukeaa. Jos olette pyytäneet sähköntoimituksen aloittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, teidän on maksettava peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä toimitetusta sähköstä sopimusvahvistuksen/-sopimuksen mukainen korvaus.

sahkonmyynti@korpelanvoima.fi
sähkönmyynti 06 874 7340

Sähkönmyyntisopimuksen peruutuslomake

 

Energiankuluttajan tarkistuslista

www.energiavirasto.fi

Löydät tarkistuslistan osoitteesta www.energiavirasto.fi/kuluttajainfo.