iStock 857078594 A

Korpela Virta ja Korpela Virta Kiinteä

Laske yksilöllinen tarjous!

Laske tarjous

Korpela Virtamittari -tarjouslaskuri

Uutta markkinoilla

Korpela Virtamittarilla sinulla on vapaus laskea yksilöllinen sekä kilpailukykyinen tarjous määräaikaisesta sähkönmyyntisopimuksesta ja lukita hinta silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.                   

Tarjouslaskurilla saat laskettua tarjouksen niin monta kertaa kuin katsot tarpeelliseksi ja tehtyä sopimuksen vaivattomasti silloin kun haluat.

Halutessasi tehdä sopimuksen y-tunnukselle, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Sopimuksen keston voit valita puolesta vuodesta kahteen vuoteen ja sopimuksen voit tehdä alkamaan tarvittaessa jopa vuoden päähän.

Jos et ole Korpelan Energian asiakas, voit tehdä valtuutuksen Datahub-asiakasportaalissa osoitteessa oma.datahub.fi.

Valtuutuksen tekemällä pääset edullisimpaan hintaan ja saat paremman käyttökokemuksen.

KIVET ORANSSI SININEN VIHREA 1920x1080
VIRTAMITTARI teema+logo 1200x630px

Tietoa Korpela Virtamittari -tarjouslaskurista

Korpelan Energia tuo markkinoille täysin uudenlaisen palvelun, Korpela Virtamittari -tarjouslaskurin. Korpela Virtamittari -tarjouslaskurilla saat laskettua yksilöllisen tarjouksen määräaikaisista sähkönmyyntisopimuksista. Tarjouslaskurissa voit käydä laskemassa tarjouksen sinulle sopivana ajankohtana, eikä tarjouksen laskeminen edellytä sopimuksen tekoa. 

 

Tarjouslaskurilla saat tarjouksen, joka on voimassa 15 minuuttia tarjouksen laskemisesta alkaen. Mikäli hinta on sinulle sopiva, voit hyväksyä tarjouksen ja jatkamalla sopimuksen tekoon vahvistat tilauksen.

Jos et halua tehdä sopimusta tarjottuun hintaan, voit aina palata Korpela Virtamittariin laskemaan uuden tarjouksen. Sopimuksen voi tarvittaessa tehdä alkamaan jopa vuoden päähän.

Tarjouslaskurin käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista. 

Mikäli käyttöpaikalla ei ole sopimusta Korpelan Energian kanssa, voit helposti tehdä valtuutuksen Datahubin asiakasportaalissa. Tekemällä valtuutuksen tarjouksen laskemiseksi saat edullisimman tarjouksen, koska tarjouksen laskenta on mahdollisimman tarkkaa, kun kyseisen käyttöpaikan kulutuskäyttäytyminen on tiedossa.

Kun tarjouslaskurilla on käytettävissään käyttöpaikan kulutustiedot, se pystyy laskemaan yksilöllisen määräaikaisen tarjouksen, jossa sopimuksen kesto on valittavissa puolesta vuodesta aina kahteen vuoteen saakka. 

Tarjottuun hintaan vaikuttavat tarjoushetken tukkumarkkinahinnat tulevalle sopimusjaksolle, käyttöpaikan kulutuskäyttäytyminen sekä sopimuksen voimassaoloaika. 

Saatuasi tarjouksen, se on voimassa 15 minuuttia. Halutessasi voit hyväksyä tarjouksen ja siirtyä sopimuksen tekoon. Voit halutessasi laskea tarjouksia eri päivinä.

Sopimuksen tekemisen jälkeen saat sopimusvahvistuksen sähköpostiisi.

Korpela Virtamittari -tarjouslaskurin käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista. Asiakkaan tulee aina vahvasti tunnistautua, kun tekee tilauksen laskulle. Tämä mahdollistaa myös käyttöpaikkatietojen saamisen Datahubista tarjouslaskuriin. 

Mikäli et ole Korpelan Energian asiakas, voit helposti tehdä valtuutuksen Datahubin asiakasportaalissa osoitteessa oma.datahub.fi.

Ohjeen Datahub-valtuutuksen tekemiseen löydät TÄSTÄ (linkki)

Tekemällä valtuutuksen tarjouksen laskemiseksi saat edullisimman tarjouksen, koska tarjouksen laskenta on mahdollisimman tarkkaa, kun kyseisen käyttöpaikan kulutuskäyttäytyminen on tiedossa.

Vahva tunnistautuminen tarjouslaskuriin ja valtuutuksen tekeminen Datahub asiakasportaalissa eivät sido sinua vielä mihinkään, eivätkä edellytä sopimuksen tekoa. 

Jos haluat sopimukselle myös sopimuskumppanin, niin pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Halutessasi tehdä sopimuksen y-tunnukselle, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palvelussa suoritetaan luottotietojen tarkistus. Jos ilmenee maksuhäiriö, niin pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisen vakuuden määrittämiseksi

Laske tarjous Korpela Virtamittarilla


Kokeile ilman riskiä - näet hinnan heti.

Määräaikainen sopimus aina kilpailukykyiseen hintaan.

Korpela Virtamittari -tarjouslaskurilla saat laskettua yksilöllisen tarjouksen määräaikaisista sopimuksista. Voit käydä laskemassa tarjouksen sinulle sopivana ajankohtana. Pelkkä tarjouksen laskeminen ei vielä sido mihinkään. Voit laskea tarjouksen niin monta kertaa kuin katsot tarpeelliseksi ja tehdä sopimuksen vaivattomasti silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Tarjouslaskurilla saat tarjouksen, joka on voimassa 15 minuuttia. Jos hinta on sinulle sopiva, voit hyväksyä tarjouksen ja jatkamalla sopimuksen tekoon vahvistat tilauksen. 

Tarjous lasketaan oman käyttöpaikkasi kulutuksen ja reaaliaikaisen sähkön tukkumarkkinahinnan perusteella.