iStock 857078594

LASKE YKSILÖLLINEN TARJOUS

Laske tarjous

Korpela Virta Kiinteä

Määräaikainen sopimus

Uusia sopimuksia tehdään kaikkialle Suomeen.

Energian hinnan sopimukselle saat laskettua Korpela Virtamittari -tarjouslaskurin avulla ja sitä kautta teet halutessasi myös sopimuksen.

Tuotetta tarjotaan kohteisiin, joissa sähkönkäyttö on enintään 100 000 kWh/vuosi.

Korpela Virta Kiinteä on sähkösopimus sellaiselle kuluttajalle, joka ei halua seurata energiamarkkinoiden käänteitä tai jolla ei ole mahdollisuutta ohjata sähkönkulutustaan pörssin tuntihintojen mukaisesti. Sopimuksella energian hinta on sama kaikkina vuorokaudenaikoina.

Täysin kiinteähintaisessa määräaikaisessa sopimuksessa tiedät jo etukäteen tarkalleen, mikä on sopimuskauden energian hinta. Sopimuksella ei huomioida käyttövaikutusta.

iStock 857078594

Tietoa Korpela Virta Kiinteä -tuotteesta

Korpela Virta Kiinteä on täysin kiinteähintainen määräaikainen sähkönmyyntisopimus, joka tehdään sovitulle ajanjaksolle voimassa olevaksi. Sopimuksen hinta määräytyy tukkumarkkinahintojen perusteella sopimuksen tekohetken mukaan.

Korpela Virta kiinteä on sopimus, jossa hintaan vaikuttavat kuukausittainen perusmaksu sekä sopimuksen teon yhteydessä sovittu täysin kiinteähintainen energian hinta. Korpela Kiinteä sopimuksen etuna on, että sopimuksen hinta on sama kaikkina vuorokauden aikoina, toisin kuin pörssisähkössä.

Tarjouksen Korpela Virta Kiinteä -hinnasta saat helposti ja luotettavasti Korpela Virtamittari -tarjouslaskurin avulla. Laskurilla saat laskettua yksilöllisen tarjouksen määräaikaisista sopimuksista.

Perinteinen määräaikainen ja kiinteähintainen sähkösopimus sinulle, joka arvostat vakautta. Sopimuskauden aikana sähkösopimuksen hinta ei muutu. Sähkön hinta pysyy täysin samana kellonajoista riippumatta. Sopimuksen valinneet arvostavat erityisesti sitä, että sähkön hinnan tietää pitemmäksi aikaa tulevaisuuteen, eivätkä markkinahintojen heilahtelut vaikuta omaan sähkölaskuun.

Määräaikaisella Korpela Kiinteä -sähkösopimuksella hoidat sähköt kerralla kuntoon pidemmäksi aikaa. Hinta pysyy samana ja siksi ennakointi on helpompaa, kun tiedät mitä maksat sähköstä. Sähkösopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen valitun sopimuskauden ajan, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

 

Sitoutuessasi sopimukseen määräajaksi sähkön hinta ja perusmaksu eivät muutu sopimuskauden aikana. Tiedät tarkalleen etukäteen, mitä sähköstäsi maksat. Sopimus on molemmin puolin sitova määräajan ja se ei ole irtisanottavissa kesken sopimuskauden.

Sopimus kannattaa valita, jos arvostat erityisesti sähkön hinnan tasaisuutta pidemmällä aikavälillä ja tarjoushetken hintataso on sellainen, että voit elää sen kanssa sopimuskauden ajan.

Korpela Virta -sopimuksen tarjoushintoja päivitetään koko ajan markkinatilanteen mukaan. Tarjouslaskurilla saat tarjouksen, joka on voimassa 15 minuuttia tarjouksen laskemisesta alkaen.

Laske tarjous Korpela Virtamittarilla

Kokeile ilman riskiä – näet hinnan heti.

Määräaikainen sopimus aina kilpailukykyiseen hintaan.

Korpela Virtamittari -tarjouslaskurilla saat laskettua yksilöllisen tarjouksen määräaikaisista sopimuksista. Voit käydä laskemassa tarjouksen sinulle sopivana ajankohtana. Pelkkä tarjouksen laskeminen ei vielä sido mihinkään. Voit laskea tarjouksen niin monta kertaa kuin katsot tarpeelliseksi ja tehdä sopimuksen vaivattomasti silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Tarjouslaskurilla saat tarjouksen, joka on voimassa 15 minuuttia. Jos hinta on sinulle sopiva, voit hyväksyä tarjouksen ja jatkamalla sopimuksen tekoon vahvistat tilauksen. Lyhimmillään teet sopimuksen noin puoleksi vuodeksi kerrallaan ja halutessasi voit tehdä sopimuksen alkamaan jopa vuoden päähän.

Tarjous lasketaan oman käyttöpaikkasi kulutuksen ja reaaliaikaisen sähkön tukkumarkkinahinnan perusteella, ja siksi laskuri vaatii vahvan tunnistautumisen.