iStock 495394374 A

Korpela Valo

Korpela Valo

Energian hinta
9,80
snt / kWh
+ perusmaksu
3,90 € / kk
sekä käyttövaikutus
Tee sopimus

Tee Korpela Valo -sopimus Korpela Virtamittari -palvelussa

Tee toistaiseksi voimassaoleva Korpela Valo -sopimus vaivattomasti Korpela Virtamittari -palvelussa.

Tältä sivulta löydät tietoa muun muassa Korpela Valo -tuotteesta, Korpela Virtamittari -palvelusta, käyttövaikutuksesta ym. kyseiseen tuotteeseen sekä sopimuksen tekemiseen liittyvistä asioista. 

KIVET ORANSSI SININEN VIHREA 1920x1080
iStock 495394374 A

Tietoa Korpela Valo -tuotteesta

Korpela Valo on kätevä ja joustava sopimus ilman määräaikaa. Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa ei myöskään ole mitään huolta sopimuksen uusimisesta, sillä se on voimassa niin kauan kuin itse haluat.

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi irtisanoa 14 vuorokauden irtisanomisajan puitteissa milloin tahansa. Tämän sopimuksen voit siis vaihtaa toiseen sähkösopimukseen, kuten vaikka määräaikaiseen Korpela Virta -sopimukseen, jossa hinta on kiinnitetty pidemmäksi aikaa.

Toistaiseksi voimassa oleva Korpela Valo -sähkösopimus on helppo ja joustava valinta. Kyseessä on sopimus, joka päättyy vasta sitten kun haluat itse irtisanoa sen.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on nimensä mukaisesti voimassa toistaiseksi – ilman kiinteää sopimusaikaa. Toisin kuin määräaikainen sähkösopimus, toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi irtisanoa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Sopimuksen hinta muodostuu perusmaksusta, energian hinnan kiinteästä osasta sekä käyttövaikutuksesta.

Hinta seuraa maltillisesti sähkömarkkinan hintaa. Sähkön hinta vaihtelee sähkömarkkinoiden kehityksen mukaan ja sen hintaa tarkastellaan markkinoihin pohjautuen. Mikäli hinta muuttuu, ilmoitamme siitä vähintään kuukautta aikaisemmin.

Tee Korpela Valo -sopimus kätevästi Korpela Virtamittari -palvelussa

 

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus helposti ja varmasti.

Korpela Virtamittari -palvelussa saat tehtyä sähkönmyyntisopimuksen Korpela Valo -tuotteelle vaivattomasti silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Halutessasi voit tehdä sopimuksen alkamaan jopa vuoden päähän.

Korpela Virtamittari -palvelun käyttö ja siellä sähkönmyyntisopimuksen tekeminen edellyttää vahvaa tunnistautumista.