iStock 1277502726 A

Korpela Spotti

Korpela Spotti

Spot
X
snt / kWh
+ perusmaksu
3,90 € / kk
sekä välityspalkkio
0,50 snt / kWh
Tee sopimus
KIVET ORANSSI SININEN VIHREA 1920x1080

Tee Korpela Spotti -sopimus kätevästi Korpela Virtamittari -palvelussa

Tee toistaiseksi voimassaoleva Korpela Spotti -sopimus vaivattomasti Korpela Virtamittari -palvelussa.

Tältä sivulta löydät tietoa muun muassa Korpela Spotti -tuotteesta, Korpela Virtamittari -palvelusta ym. kyseiseen tuotteeseen sekä sopimuksen tekemiseen liittyvistä asioista. 

Tietoa Korpela Spotti -tuotteesta

Kyseessä on pörssisähkösopimus, jossa sähkön hinta seuraa pohjoismaisen Nord Pool -sähköpörssin hintaa ja hinta vaihtelee tunneittain.

Korpela Spotti -sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka päättyy vasta sitten kun haluat itse vaihtaa sopimusta.

Kun valitset pörssisähköön perustuvan Korpela Spotti -sopimuksen, maksat sähköstä aina markkinahinnan mukaan. Pörssisähköstä saa eniten hyötyä, mikäli seuraa aktiivisesti tuntihintaa ja ajoittaa omaa sähkönkäyttöään edullisimmille tunneille.

Pörssisähkön hinta muodostuu sähköpörssissä kysynnän ja tarjonnan mukaan. Sähkön tuottajat antavat päivittäin Nord Pooliin tarjouksen, millä hinnalla he ovat valmiita myymään sähköä kullakin tunnilla. Samoin sähkön ostajat ilmoittavat hinnan, jolla ovat valmiita ostamaan sähköä. Kun nämä tarjoukset kohtaavat, kauppa syntyy ja sähkön spot-hinta määräytyy.

Kuluttajalle sähkön lopullinen hinta muodostuu spot-hinnasta, arvonlisäverosta sekä sähkönmyyjän välityspalkkiosta (marginaali).

iStock 1277502726 A

Tee Korpela Spotti -sopimus kätevästi Korpela Virtamittari -palvelussa

 

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus helposti ja varmasti.

Korpela Virtamittari -palvelussa saat tehtyä sähkönmyyntisopimuksen Korpela Spotti -tuotteelle vaivattomasti silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Halutessasi voit tehdä sopimuksen alkamaan jopa vuoden päähän.

Sähkönmyyntisopimuksen tekeminen Korpela Virtamittari -palvelussa vaatii vahvan tunnistautumisen.