iStock 1277502726 A

Valitse Korpela Spotti -sopimus

Tee sopimus

Korpela Spotti

Toistaiseksi voimassaoleva

Uusia sopimuksia tehdään kaikkialle Suomeen.

Korpela Spotti sopii asiakkaalle, joka pystyy ohjaamaan sähkönkäyttöään ja on valmis seuraamaan pörssihintoja. Sähkönkäytön kohdentaminen halvempien tuntien aikaan synnyttää säästöjä.

Sopimuksen energian hinta muodostuu tunneittain muuttuvasta sähköpörssin Suomen aluehinnasta, johon lisätään arvonlisävero sekä välityspalkkio. Lisäksi laskutetaan kuukausittainen perusmaksu.

Toimitusvelvollinen tuote.

Tuntihintojen reaaliaikainen seuranta onnistuu Fingridin matkapuhelinsovelluksella, lisätietoja palvelusta löydät TÄÄLTÄ

NordPoolin hintatietoihin pääset TÄSTÄ

iStock 1277502726 A

Tietoa Korpela Spotti -tuotteesta

Kyseessä on pörssisähkösopimus, jossa sähkön hinta seuraa pohjoismaisen Nord Pool -sähköpörssin hintaa ja hinta vaihtelee tunneittain.

Korpela Spotti -sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluita ja vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka päättyy vasta sitten kun haluat itse vaihtaa sopimusta.

Kun valitset pörssisähköön perustuvan Korpela Spotti -sopimuksen, maksat sähköstä aina markkinahinnan mukaan. Pörssisähköstä saa eniten hyötyä, mikäli seuraa aktiivisesti tuntihintaa ja ajoittaa omaa sähkönkäyttöään edullisimmille tunneille.

Pörssisähkön hinta muodostuu sähköpörssissä kysynnän ja tarjonnan mukaan. Sähkön tuottajat antavat päivittäin Nord Pooliin tarjouksen, millä hinnalla he ovat valmiita myymään sähköä kullakin tunnilla. Samoin sähkön ostajat ilmoittavat hinnan, jolla ovat valmiita ostamaan sähköä. Kun nämä tarjoukset kohtaavat, kauppa syntyy ja sähkön spot-hinta määräytyy.

Kuluttajalle sähkön lopullinen hinta muodostuu spot-hinnasta, arvonlisäverosta sekä sähkönmyyjän välityspalkkiosta (marginaali).

Tee sopimus Korpela Virtamittari palvelusta

Korpela Virtamittari -palvelun kautta pääset kätevästi tekemään toistaiseksi voimassaolevan Korpela Spotti -sopimuksen.

Saat vahvistuksen tehdystä sähkönmyyntisopimuksesta sähköpostiisi. Sopimuksen teko vaatii vahvan tunnistautumisen.