Ostamme aurinkosähkösi

 

Korpelan Energia ostaa aurinkosähköä

Sahkonmyynti energiaa auringosta 98dpi rgb 1200x600px

Hinnan muodostuminen

Ostohinta muodostuu sähköpörssin tuntikohtaisesta Suomen aluehinnasta. Ostohinnasta vähennetään Korpelan Energian välityspalkkio. Mikäli olet arvonlisäverovelvollinen, ostohintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Ostohinnasta vähennetään Korpelan Energian välityspalkkio. Välityspalkkiomme on 0,37 snt/kWh (ALV 24 %) ja perusmaksu 0,00 €/kk.

Hinnan seuranta

Tuntikohtaiset arvonlisäverottomat hinnat ovat nähtävissä pohjoismaisen sähköpörssin sivuilla (www.nordpoolspot.com). Älypuhelimiin on ladattavissa Fingridin tarjoama maksuton tuntihintamobiilisovellus, jolla sähkönhinnan seuraaminen on helppoa.

Pientuotannon ostosopimus voidaan tehdä, kun

  • Asiakkaalla on voimassa oleva tuotannon verkkopalvelusopimus ja tuotantolaitos (enintään 50 kVA) on liitetty pienjänniteverkkoon paikallisen jakeluverkonhaltijan hyväksymällä tavalla.
  • Asiakkaalla on Korpelan Energian kanssa voimassa oleva sähkönmyyntisopimus. Tällä sopimuksella ostat meiltä sähköä silloin, kun oma sähköntuotantosi ei riitä kattamaan kulutusta.
  • Asiakkaan Korpelan Energialta ostama sähkön määrä vuositasolla on suurempi kuin asiakkaan Korpelan Energialle myymä sähkön määrä.
  • Asiakkaan käyttöpaikalla on tuntirekisteröivä kaksisuuntainen etämittauslaite, joka mittaa verkkoon syötetyn ja sieltä otetun energian. Lisäksi paikallisen jakeluverkonhaltijan on toimitettava Korpelan Energialle verkkoon siirretyn sähkönmäärä tunnin tarkkuudella

Aurinkoenergian tuotto

Aurinkopaneeleiden sijainnilla, suunnalla ja kallistuksella on vaikutusta tuottoon. Aurinkopaneelien toimittajat laativat tuottoennusteita, joiden pohjalta asiakkaat voivat arvioida järjestelmän tuottoa ja suhteuttaa järjestelmän koko omaan käyttötarpeeseen sopivaksi. Suurin osa aurinkopaneeleiden tuotannosta saadaan kesäkuukausina, mutta aurinkoenergiaa pystyy tuottamaan myös keväällä ja syksyllä.

Energiaa auringosta -esitteen voit ladata tästä

ENERGIAA AURINGOSTA -esite

 

Lisätietoja saat sähkönmyynnistämme 06 874 7340.

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta

korpelanvoima prosessikaavio 1Ota yhteyttä

 

Energiaa auringosta

Aurinkosähkö on ympäristöystävällinen sähköntuotantomuoto. Omaa tuotantoa käyttäessäsi tiedät myös tarkasti, mistä käyttämäsi sähkö on peräisin. Lisäksi säästät sähkön siirron ja myynnin kustannuksissa. Pientuotannosta ylijäävän sähkön ostamme markkinahintaan.

Energiaa auringosta

Lähde: Motiva Aurinkosähkön määrä Suomessa