Avoimet työpaikat

 

Haemme Verkko Korpelalle

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

 

Meillä on avoinna neljä (4) kesätyöpaikkaa Verkko Korpelalle Kannukseen kesälle 2024.

Kesätyöntekijöitä haetaan sähkönjakeluverkoston parissa työskentelyyn. Kesätyöpaikoista yksi suuntautuu jakeluverkon suunnittelu- ja dokumentointitehtäviin. Kaksi paikkaa on avoinna sähköverkon rakentamiseen, rakennus- ja asennuspuolelle, ja yksi paikka varastolle muun muassa materiaalien käsittelyyn ja hyllytykseen.

Työtehtävät edellyttävät täysi-ikäisyyttä sekä ajokorttia (B-luokan ajo-oikeus). Työ on kokopäivätyötä kestoltaan kolme- neljä kuukautta. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoa avoimista kesätyöpaikoista löydät tulostusystävälliseltä ilmoitukselta TÄSTÄ 

 

Lähetä kesätyöhakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@korpelanvoima.fi ja liitä siihen CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 29.2.2024 mennessä. 

Toimi heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

 

 

Avoin hakemus

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi (at) korpelanvoima.fi. Liitä hakemukseesi CV. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ne säilytetään kahden vuoden ajan.

 

Opiskelija – etsitkö kesätyö- tai päättötyöpaikkaa

Jos etsit kesätöitä tai olet tekemässä opinnäytetyötä energia-alalta, ota meihin yhteyttä laittamalla postia osoitteeseen rekrytointi (at) korpelanvoima.fi. Selvitämme mahdollisuutesi kasvattaa osaamistasi ja kehittää taitojasi osana yritystämme.