Vaihda ekologiseen lämpöön

Lämpöä läheltä – Sievissä

Kaukolämpö on helposti asennettavissa myös peruskorjaus- ja saneerauskohteisiin, sillä lämpölaitteiston tilan tarve on pieni. Lämmitystapaa vaihtaville on eduksi olemassa oleva vesi- tai ilmakiertoinen lämmitysjärjestelmä. Kaukolämpöön liittyminen nostaa kiinteistön arvoa; se on panostus tulevaisuuteen.

Lämpö Korpela Oy huolehtii Sievin taajama-alueella lämmön tuottamisesta ja toimittamisesta. 

Kaukolämpöä tuotetaan tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Pääpolttoaineena on jyrsinturve. Lisäksi erilaisten uusiutuvien puupolttoaineiden osuutta on kasvatettu. Suurin osa polttoaineesta hankitaan Sievin alueen paikallisilta toimittajilta, joten toiminnalla on alueellinen työllistävä vaikutus. Lämmön lähde tuotetaan ja toimitetaan läheltä.

Helppoa lämpöä yrityksille

Toimitusvarmuus, energiatehokkuus ja vaivattomuus tekevät kaukolämmöstä järkevän lämmitysratkaisun myös yritykselle.

Kaukolämpö on mukava ja vaivaton. Lämmitysjärjestelmää ei tarvitse itse säätää, se ei vie aikaa tai vaadi jatkuvia toimenpiteitä. Lämmönjakokeskuksen säätöjärjestelmä viritetään asennuksen yhteydessä vastaamaan kiinteistön ominaisuuksia, eikä järjestelmää sen jälkeen tarvitse virittää.

Lämpötila on aina hallitun tasainen. Kaukolämmöllä lämmitetyssä rakennuksissa sisätilojen lämmitys pysyy aina halutun tasoisena vallitsevasta ulkolämpötilasta riippumatta. Huonelämpötilan tasaisuutta voidaan automaattisesti hallita lattialämmityksellä tai lämpöpattereilla.

Mittaamme kaukolämmön kulutuksen etäluettavilla mittareilla, joten lämpölaskusi perustuvat toteutuneeseen kulutukseen. Voit seurata energiankulutustasi Online-palvelussamme.

Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoa lämmöstä