Tunnelmia padon ja voimalaitoksen 100-vuotisjuhlista
Yritys- ja yhteisötarinat

Tunnelmia padon ja voimalaitoksen 100-vuotisjuhlista

Julkaistu 28.11.2022 | Kirjoittaja:
Lauantaina 18.9.2021 vietettiin Korpelan padon ja voimalaitoksen 100-vuotisjuhlaa. Tunnelmia juhlasta kuvien välityksellä.

Juhla alkoi päivätilaisuudella Korpelan padolla, jossa toimitusjohtaja Antti-Jussi Vahteala toivotti juhlaväen tervetulleeksi ja elinkeinoministeri Mika Lintilä piti juhlapuheen. Tilaisuuden juonnosta vastasi Lauri Salovaara ja musiikista Kannuksen soittokunta.

      

 

Patoaltaalla lapset saivat kalastaa, ja Veikko Björn käsitteli pienten ja vähän isompienkin kalastajien saaliit kypsennystä vaille valmiiksi.

 

Veikko Björn käsittelemässä ammattimaisella otteella komeaa kalasaalista.

 

                       

Kiinnostuneet pääsivät tutustumaan lähemmin voimalaitokseen, ja kuulemaan muun muassa koneistojen historiasta. Yli-Kannuksen kyläyhdistys huolehti mallikkaasti makkaranpaistosta ja tarjoilusta runsaslukuiselle yleisölle.

 

Juhlapäivän ilta huipentui Lestijoki-areenalla järjestettyyn Valoa ja Voimaa 100v -konserttiin.


 Konsertissa esiintyivät Ansun pojat sekä valovoimainen Pete Parkkonen yhtyeineen.

   

 

                     

Tilaisuuden juonsi Lauri Salovaara.

 

                             

Konserttialueella tarjolla olleista makoisista lätyistä ja makkaroista, hyvästä kahvista sekä sujuvasta tarjoilusta vastasi Kannuksen Korvenkävijät.

 

Lämmin kiitos kaikille Korpelan Voiman juhlapäivään osallistuneille!

Vieraat tekevät juhlan. Kiitokset myös yhteistyökumppaneillemme sekä henkilökunnallemme, jotka auttoivat hienosti sujuneen juhlapäivän toteuttamisessa.