Korpela tukee lasten ja nuorten liikuntaa
Vastuullisuus

Korpela tukee lasten ja nuorten liikuntaa

Julkaistu 21.3.2023 | Kirjoittaja:
Tuemme alueemme urheiluseurojen ja yhdistysten toimintaa ja teemme heidän kanssaan ilolla monipuolista yhteistyötä.

Korpelan Voima on jo yli kymmenen vuoden ajan ollut eri tavoin tukemassa jakeluverkkoalueemme lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia ja -tapahtumia. Tuemme alueemme urheiluseurojen ja yhdistysten toimintaa ja teemme heidän kanssaan yhteistyötä sponsoroinnin lisäksi myös lahjoittamalla heille kulta-, hopea- ja pronssimitaleita sekä osallistujamitaleita junioritoiminnassa käytettäväksi.

Vuosien varrella mitaleita onkin jaettu lähemmäs 15 000 kappaletta, mikä kertoo selvästi, kuinka aktiivisesti ja innostuneesti erilaisia liikunta- ja urheilutapahtumia on lapsille ja nuorille alueellamme järjestetty ja edelleen järjestetään. Haluamme monipuolisella yhteistyöllä olla osaltamme edistämässä alueemme lasten ja nuorten hyvinvointia ja liikuntamahdollisuuksia.

Mitalit

Mitalisponsorointi lasten ja nuorten urheilu- ja liikuntatapahtumiin verkkoalueellamme on iloinen ja mieluisa asia meille Korpelan Voimalla. Mitaleita voi tilata ja noutaa Korpelan Voiman pääkonttorilta Kannuksesta muun muassa urheiluseurat, koulut sekä lastentarhat, jotka toimivat Verkko Korpela Oy:n jakeluverkkoalueella eli Halsualla, Kalajoen Himangalla ja Rautiossa, Kannuksessa, Kaustisella, Kokkolan Kälviällä, Lohtajalla ja Ullavassa, Lestijärvellä, Sievissä sekä Toholammilla.

Yhteydenotot Korpelaan: jenni.peralahti(at)korpelanvoima.fi