Häiriötiedotepalvelun kautta tietoa sähkönjakelun keskeytyksistä
Sähkönsiirto

Häiriötiedotepalvelun kautta tietoa sähkönjakelun keskeytyksistä

Julkaistu 24.3.2023 | Kirjoittaja: Jenni Perälahti
Verkko Korpela otti viime vuoden loppupuolella käyttöön häiriöviestipalvelun parannuksen, jonka avulla tiedotamme reaaliaikaisesti sähkönkäyttöpaikkaasi kohdistuvista sähkönjakeluhäiriöistä tekstiviestillä.

Verkko Korpela otti viime vuoden loppupuolella käyttöön häiriöviestipalvelun parannuksen, jonka avulla tiedotamme reaaliaikaisesti sähkönkäyttöpaikkaasi kohdistuvista sähkönjakeluhäiriöistä tekstiviestillä. On hyvä huomioida, että myös huolto- ja kunnossapitotöistä johtuvat suunnitellut sähkönjakelukeskeytykset ilmoitetaan tämän palvelun kautta.

Tiedottaminen sähkönjakelunkeskeytyksistä hoidetaan jakeluverkkoalueemme asukkaille häiriötekstiviestipalvelun kautta. Tieto keskeytyksestä on nähtävissä myös kotisivuiltamme löytyvästä Verkko Korpelan häiriökartasta. Tiedottaminen suunnitelluista sähkönjakelukeskeytyksistä, jotka yleensä johtuvat sähköverkon huolto- ja kunnossapitotöistä, hoidetaan myös häiriötiedotepalvelun ja häiriökartan kautta. Lisäksi tieto suunnitelluista keskeytyksistä löytyy myös kotisivuiltamme, etusivun Uutiset-osiosta.

Häiriötekstiviestipalvelulla sekä kotisivuiltamme löytyvien tiedotteiden avulla pyrimme parantamaan asiakaskokemusta lisäinformaation muodossa. Häiriöviestipalvelu on asiakkaalle maksuton.

Liittyminen palveluun

Lähetimme joulukuussa 2022 tekstiviestin palvelun käyttöönotosta kaikille sähkönsiirron asiakkaillemme, jotka löytyivät tuolloin asiakastietojärjestelmästämme. Häiriötiedotepalvelun kautta lähetettävät viestit sisältävät tärkeitä, asiakkaan elämään vaikuttavia tiedotteita, joten on olennaista, että ne tavoittavat oikean henkilön, nopeasti ja oikeaan aikaan viestintätarpeen ilmetessä.

Viestit palvelustamme lähetetään oletuksena klo 7–22 välisenä aikana.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset ilman aikarajoitusta olevan tekstiviestipalvelun TAI jos sinulla on useampi käyttöpaikka, mutta toivot häiriöviestipalveluun liitettävän vain osan käyttöpaikoista.

Mikäli et saanut joulukuussa 2022 häiriötiedotepalvelun aktivointitekstiviestiä, mutta haluat saada palvelun käyttöösi, voit aktivoida palvelun kotisivuiltamme löytyvän ohjeistuksen mukaisesti:  https://www.korpelanvoima.fi/sahkonsiirto/sahkokatkon-sattuessa/tilaa-hairiotiedotepalvelu/ 

Samaiselta Tilaa häiriötiedotepalvelu -sivulta löytyy myös ohjeistus häiriötiedotepalvelun peruutukseen.

INFO

Yhteystiedot ajan tasalle

Jotta tarvittaessa tavoitamme jakeluverkkoalueemme asukkaat, on tärkeää, että meitä löytyy ajan tasalla olevat yhteystiedot. Mikäli yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostosoitteesi ensisijaisesti) ovat muuttuneet:

  • Lähetä uudet yhteystietosi asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu(at)korpelanvoima.fi

  • Laita WhatsApp-viestiä kotisivujemme kautta tai suoraan numeroon 044 774 7260

  • Päivitä tiedot Korpela Online -palvelun kautta tai

  • Ilmoita ne puhelimitse 06 874 7311