Muuntajan asennusta 2 98dpi

Uusi päämuuntaja Sieviin

22.4.2023

Sievissä, Ylivieskatien varressa sijaitsevalle Sievin sähköasemalle vaihdetaan uusi päämuuntaja 24.-28.4.2023 (viikko 17/2023) välisenä aikana. Vanha muuntaja lähtee perushuoltoon Vaasaan, jonka jälkeen Verkko Korpela hyödyntää sitä muualla jakeluverkkoalueellaan.

Normaalia verkostotyötä suuremman muutostyön aikana sähköä siirretään alueen asukkaille Markkulan (Sievi) sekä Toholammin suunnalta. Päämuuntajavaihto pyritään tekemään niin, ettei siitä aiheudu sähkönjakelun keskeytyksiä alueen asukkaille ja yrityksille. On kuitenkin hyvä huomioida, että muutostyön aikana sähkönjakelun keskeytykset ovat mahdollisia ja myös muuttolintujen vaikutus häiriöttömään sähkönjakeluun voi näkyä normaalia laajemmin.

Tieto jakelukeskeytyksestä häiriöviestipalvelun välityksellä

Verkko Korpelalla on käytössä häiriöviestipalvelu, jonka avulla tiedotamme reaaliaikaisesti sähkönkäyttöpaikkaasi kohdistuvista sähkönjakeluhäiriöistä tekstiviestillä. Myös huolto- ja kunnossapitotöistä johtuvista suunnitelluista sähkönjakelukeskeytyksistä jakeluverkkoalueellamme ilmoitetaan palvelun kautta.

Laajemmista sähkönjakelun suunnitelluista keskeytyksistä tiedotamme tekstiviestin lisäksi myös muun muassa kotisivuilla ja Korpelan Facebook-sivulla. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Kotisivujemme kautta häiriökarttapalvelusta näkee edelleen tulevat, suunnittelut sähkönjakelukeskeytykset, odottamattomat sähkönjakelukeskeytykset sekä mahdollisen valtakunnallisen sähköpulatilanteen vaikutukset jakeluverkkoalueellamme.

Verkko Korpelan häiriökartta: https://keskeytyskartta.korpelanvoima.fi/ 

Lisätietoja: Verkko Korpela, käyttökeskus, p. 06 873 222Siirry "Uutiset"-sivulle