Tiedote huomioitavaa 98dpi 1100x620px

Takautuvasti maksettava sähköhyvitys: maksuaikataulu ja lasku ilman veloitusta

24.5.2023

Olemme pysyneet aiemmin ilmoittamassamme aikataulussa ja ensimmäinen sähköhyvitys on tullut maksuun toukokuulla 2023 erääntyvälle laskulle. Jos asiakkaalle ei tule laskua toukokuussa, ensimmäinen erä maksetaan sitä seuraavalla laskulla. Vastaavasti hyvityksen toinen erä maksetaan sitä seuraavalla laskulla.

Huom! Mikäli sinulla on käytössä e-lasku, huomioithan, että pankkisi voi siirtää laskun ilman veloitettavaa summaa suoraan e-laskuarkistoon.

Järjestelmäteknisesti ei valitettavasti ole mahdollista valita laskua, mihin sähköhyvitys kohdistuu silloin, kun kyseessä on useampi sähkönkäyttökohde saman asiakasnumeron alla. Mikäli sähköhyvityksen määrä on suurempi kuin lasku, johon se kohdistuu, kirjataan ylijäävä sähköhyvitys ennakoksi, joka käytetään seuraavilla laskuilla. Ennakoksi kirjattu sähköhyvitys kohdistuu jatkossa kaikille muodostuville laskuille saman asiakasnumeron alla.

 

Maksuaikataulu:

  • Toukokuun laskuilla olemme nyt maksaneet ensimmäisen sähköhyvityserän asiakkaille, joilla on laskutusrytmi kerran kuussa tai kahden kuukauden välein.

  • Kesäkuussa erääntyvillä laskuilla maksamme toisen sähköhyvityserän asiakkaille, joilla on laskutusrytmi kerran kuussa.

  • Heinäkuussa erääntyvillä laskuilla maksamme ensimmäisen hyvityserän asiakkaille, joilla on laskutusrytmi kolmen kuukauden välein. Heinäkuussa erääntyvillä laskuilla maksamme myös toisen hyvityserän asiakkaille, joilla on laskutusrytmi kahden kuukauden välein.

  • Lokakuussa erääntyvillä laskuilla maksamme toisen hyvityserän asiakkaille, joilla on laskutusrytmi kolmen kuukauden välein.

 

Jos haluat käyttää sähköhyvitystä kaikkiin samaan aikaan muodostuviin laskuihin, olethan yhteydessä Ropo Capitalin asiakaspalveluun, puh. 09 4246 1335 tai https://www.ropo-online.fi 

Kysyttävää sähköhyvityksestä?

Mikäli asiakkaillamme on kysyttävää sähköhyvitykseen liittyen, vastaamme mielellämme kysymyksiin ensisijaisesti sähköpostin tai WhatsApp-kanavamme kautta:

S-posti: asiakaspalvelu(at)korpelanvoima.fi

WhatsApp: 044 774 7260 tai kotisivuiltamme löytyvän WhatsApp-palvelun kauttaSiirry "Uutiset"-sivulle