VKOY toimitusvarmuus

Suunniteltuja sähkönjakelun keskeytyksiä 31.10.-2.11.2023 eri puolilla jakeluverkkoaluettamme

31.10.2023

Verkko Korpela tekee sähköverkon rakennus- ja kunnossapitotöitä eri puolilla jakeluverkkoaluettamme 31.10.-2.11.2023 välisenä aikana, minkä vuoksi sähkönjakeluun tulee useampi suunniteltu keskeytys. Reaaliaikaisen sähkönjakelun tilanteen näet Verkko Korpelan häiriökarttapalvelusta, ja linkin palveluun löydät esimerkiksi hieman alempaa tältä tiedotteelta.

 

Jakelukeskeytykset tiistaina 31.10.2023

Paikka: Rahkonen, Ullava

Ajankohta: kello 10:00 alkaen

 

Paikka: Kaustinen

Ajankohta: kello 12:00 alkaen

 

Jakelukeskeytykset keskiviikkona 1.11.2023

Paikka: Kärmekangas, Toholampi

Ajankohta: kello 10:00 alkaen

 

Paikka: Oja-Matti, Himanka

Ajankohta: kello 10:00 alkaen

 

Jakelukeskeytykset torstaina 2.11.2023

Paikka: Ainali, Himanka

Ajankohta: kello 10:00 alkaen

 

Sähkönjakelun keskeytyksien piirissä oleville asiakkaillemme, joiden matkapuhelinnumero on meillä tiedossa, lähetetään tekstiviestillä tiedote tulevasta, suunnittelusta keskeytyksestä ennen jakelukeskeytyksen alkua. Sähkönjakelun keskeytys voi kestää ilmoitettua lyhyemmän ajan. 

Lisätietoja: Verkko Korpela, käyttökeskus, p. 06 873 222

 

Tiedotus suunnitelluista sähkönjakelun keskeytyksistä tekstiviestillä
Verkko Korpelalla on käytössä häiriöviestipalvelu, jonka avulla tiedotamme reaaliaikaisesti sähkönkäyttöpaikkaasi kohdistuvista sähkönjakeluhäiriöistä tekstiviestillä. Myös huolto- ja kunnossapitotöistä johtuvista suunnitelluista sähkönjakelukeskeytyksistä jakeluverkkoalueellamme ilmoitetaan palvelun kautta.

Laajemmista sähkönjakelun suunnitelluista keskeytyksistä tiedotamme tekstiviestin lisäksi myös muun muassa kotisivuilla ja Korpelan Facebook-sivulla. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

 

Jos yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostosoitteesi ensisijaisesti) ovat muuttuneet:

- lähetä uudet yhteystietosi asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu(at)korpelanvoima.fi

- laita WhatsApp-viestiä kotisivujemme kautta tai suoraan numeroon 044 774 7260

- päivitä tiedot Korpela Online -palvelun kautta tai

- ilmoita ne puhelimitse 06 874 7311


Viestit palvelustamme lähetetään oletuksena klo 7–22 välisenä aikana. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset ilman aikarajoitusta olevan tekstiviestipalvelun TAI jos sinulla on useampi käyttöpaikka, mutta toivot häiriöviestipalveluun liitettävän vain osan käyttöpaikoista.

Kotisivujemme kautta häiriökarttapalvelusta näkee edelleen tulevat, suunnittelut sähkönjakelukeskeytykset, odottamattomat sähkönjakelukeskeytykset sekä mahdollisen valtakunnallisen sähköpulatilanteen vaikutukset jakeluverkkoalueellamme.

Verkko Korpelan häiriökartalle pääset TÄSTÄ

 

Automaattinen liittäminen palveluun

Mikäli meillä on ollut tiedossa matkapuhelinnumerosi, olemme liittäneet sinut joulukuussa 2022 häiriöviestipalvelun piiriin automaattisesti.

Mikäli et ole vielä häiriöviestipalveluun liittynyt, mutta haluat saada palvelun käyttöösi, voit aktivoida palvelun kotisivuiltamme löytyvän ohjeistuksen mukaisesti: https://www.korpelanvoima.fi/sahkonsiirto/sahkokatkon-sattuessa/tilaa-hairiotiedotepalvelu/           

Tilaa häiriötiedotepalvelu -sivulta kotisivuillamme löytyy myös ohjeistus häiriötiedotepalvelun peruutukseen.
 Siirry "Uutiset"-sivulle