Fb Reima A 300dpi

Reima Ahola Verkko Korpela Oy:n määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi

24.8.2023

Reima Ahola on nimitetty Verkko Korpela Oy:n määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi 5.8.2023 alkaen. Ahola siirtyi Verkko Korpelan rakennuspäällikön ja asiantuntijan tehtävistä toimitusjohtajaksi aiemmin toimitusjohtajana toimineen Joni Jääskeläisen siirtyessä uusiin haasteisiin.

Reima Ahola on valmistunut Ylivieskan teknillisestä oppilaitoksesta ja hänellä on pitkä ja vahva kokemus sähköalalta muun muassa sähköverkon rakennuttajan ja rakennuspäällikön tehtävistä. Verkko Korpelassa Reima on työskennellyt reilun 15 vuoden ajan ja nyt hän vastaa koko verkkoliiketoiminnasta Verkko Korpelassa.

Reima on syntyjään Haapajärveltä, mutta hän on asunut jo pitkään Nivalassa. Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kaksi aikuista tytärtä perheineen. Vapaa-ajalla Reima viihtyy hyötyliikunnan parissa erityisesti metsänhoitohommia tehden. Hyvien elokuvien, erityisesti länkkärien, katsominen viihdyttää miestä. Kesäaikaan moottoripyöräily, Reiman sanojen mukaan ”pärtsäily”, on mieluista ja rentouttavaa puuhaa.Siirry "Uutiset"-sivulle