VKOY 111023 3

Myrskytuulet aiheuttivat sähkönjakelun häiriöitä Verkko Korpelan jakeluverkkoalueella

12.10.2023

Voimakkaat, puuskittaiset tuulet ovat puhaltaneet verkkoalueemme läpi keskiviikkoillan 11.10.2023 sekä torstaiyön aikana aiheuttaen paikallisia sähkönjakelun häiriöitä eri puolilla jakeluverkkoaluettamme. Vikapaikkojen rajaus ja kartoitus sekä vikojen korjaus käynnistyi keskiviikkoiltana kello 20 jälkeen. Asentajaryhmämme sekä apuun kutsutut yhteistyökumppanimme ovat poistaneet puita sähkölinjoista ja korjanneet niiden aiheuttamia vikoja läpi yön. Viankorjaus ja puiden poisto jatkuu mahdollisesti jopa huomiseen.

Asentajaryhmämme ovat saaneet hyvin korjattua keskijänniteverkon tiedossamme olevia vikoja, ja osa ryhmistä on siirtynyt pienjänniteverkon vikoja korjaamaan.

Ajantasaisen sähkönjakelun tilanteen näet Verkko Korpelan häiriökartalta:

https://keskeytyskartta.korpelanvoima.fi/  

Mikäli Verkko Korpelan häiriökartalla ei ole nähtävissä asiakkaan käyttöpaikkaa ja sähkönjakelu on keskeytynyt, pyydämme ilmoittamaan asiasta puhelimitse vikapäivystykseemme.

Puita tai oksia voi edelleen olla sähköjohdon päälle kaatuneina, sähköpylväitä osumia saaneena tai sähköjohtoja normaalia matalammalta. Näistä pyydämmekin edelleen ilmoituksia vikapäivystykseemme, joka palvelee 24 h numerossa 06 873 222.

Muistutamme, että sähköjohtoon koskevaa oksaa tai puuta ei saa mennä omatoimisesti poistamaan vaan asiasta aina ilmoitus paikalliselle sähköverkkoyhtiöille.

Tiedotamme viankorjausten etenemisestä kotisivuillamme sekä virallisella Facebook-sivullamme.Siirry "Uutiset"-sivulle