Arvonnan saannot 200dpi

Korpelan Voima - Arvonnan säännöt (Adventtiarvonta 2021)

26.11.2021

Arvonnan säännöt - Adventtiarvonnat 2021 (Korpelan Voiman Facebook-sivulla)

 

1. Järjestäjä

Korpelan Voima kuntayhtymä (jäljempänä ”Korpela” tai ”Järjestäjä”), Junkalantie 15, 69100 Kannus, y-tunnus 0178464-4.

2. Osallistumisoikeus

Adventtiarvontoihin (4 kpl) voivat osallistua Suomessa asuvat täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt. Arvontoihin voi kuhunkin osallistua vain kerran. Arvontoihin ei kuitenkaan voi osallistua Korpelan henkilökunta. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Kilpailuaika

Adventtiarvontoihin osallistuminen alkaa 26.11.2021 ja päättyy 21.12.2021.

4. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua: Korpelan Voima kuntayhtymäkonsernin (Korpela-konserni) Facebook-sivuilla tykkäämällä ja/tai kommentoimalla kilpailua koskevaan julkaisuun.

5. Palkintojen arvonta

Yksi voittaja arvotaan Adventti 2021 -arvontoihin (4 erillistä arvontajulkaisua) osallistuneiden keskuudesta.  Ensimmäisen adventtiarvonnan voittaja arvotaan 2.12.2021. Toisen adventtiarvonnan voittaja arvotaan 9.12.2021. Kolmannen adventtiarvonnan voittaja arvotaan 16.12.2021 ja neljännen adventtiarvonnan voittaja arvotaan 22.12.2021.

6. Palkinto

Korpela-konsernin Facebook-sivujen kautta arvontoihin osallistuneiden kesken arvotaan 2 x Marimekon Oiva-mukeja Räsymatto-kuosilla (arvo 41 €), jouluinen herkkupaketti (arvo 34 €), Fazerin lahjakortti (arvo 25 €) sekä 2 hengen lahjakortti Kylpylähotelli Santa’s Resort & Spa Hotel Saniin Kalajoelle (arvo n. 140 €).

7. Voittajat ja palkinnoista ilmoittaminen

Voittajat arvotaan kohdassa 4 mainitulla tavalla osallistuneiden keskuudesta. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvontajulkaisuissa ilmoitetaan, kun arvonta on suoritettu ja voittaja selvillä. Arvonta-palkinto toimitetaan järjestäjän kustannuksella voittajan ilmoittamaan osoitteeseen tai se on noudettavissa Korpelan Voiman pääkonttorilta sovittuna ajankohtana.

8. Palkintoa koskevat ehdot

a. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.

b. Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia.

9. Muut ehdot

Osallistumalla arvontoihin osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Korpean Voimasta riippumattoman palvelun (Facebook) käyttöehtoja ja sääntöjä. Korpelan Voima pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontoihin ja sen sääntöihin. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaan koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Adventtiarvontoihin osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Onnea arvontoihin!Siirry "Uutiset"-sivulle