FB KORPELA  VIRTAMITTARI 1200x613px

Korpelan Energia vastaa asiakastoiveisiin: Korpelan Virtamittari -tarjouslaskuri avattu.

12.2.2024

Vastaamme saamiimme asiakaspalautteisiin täydentämällä palvelutarjontaamme tuomalla markkinoille uuden palvelun, Korpela Virtamittari -tarjouslaskurin. Korpela Virtamittari -tarjouslaskurilla asiakas saa omatoimisesti laskettua tarjouksen määräaikaisista sähkönmyyntisopimuksista.

Tarjouslaskurilla voi kuka tahansa Suomessa asuva, alle 100 000 kWh vuodessa sähköä kuluttava henkilö laskea itselleen kilpailukykyisiä tarjouksia ja halutessaan tehdä järjestelmässä sähkönmyyntisopimuksen. Tämän lisäksi etuna on, että määräaikaisen sopimuksen hinnan voi lukita ja sopia alkamaan tarvittaessa jopa vuoden päähän tarjouksesta. Sopimuksen kestot alkavat puolesta vuodesta eteenpäin. 

Uutta markkinoilla

Tällä innovatiivisella palvelulla vastaamme myös asiakkaidemme toiveisiin tarkemmasta hinnoittelusta erityisesti määräaikaisten sopimusten osalta. Tarjous lasketaan aina reaaliaikaisten tukkumarkkinahintojen perusteella.

Tarjouslaskurissa voit käydä laskemassa tarjouksen sopivana ajankohtana, eikä tarjouksen laskeminen edellytä sopimuksen tekoa. Jos et heti halua tehdä sopimusta tarjottuun hintaan, voit aina palata Korpela Virtamittariin laskemaan uuden tarjouksen niin monta kertaa kuin haluat.

Koska käytössä on käyttöpaikan kulutustiedot, pystymme laskurin avulla laskemaan yksilöllisen tarjouksen määräaikaisesta sähkösopimuksesta. Tarjottuun hintaan vaikuttavat tarjoushetken tukkumarkkinahinnat tulevalle sopimusjaksolle, käyttöpaikan kulutustiedot sekä sopimuksen voimassaoloaika.

 

Korpela Virtamittari -tarjouslaskuri tiivistetysti:

• Käytössäsi 24/7 kotisivuillamme Korpela Virtamittari -tarjouslaskuri
• Kätevä, huoleton ja turvallinen vaihtoehto
• Testaa huoletta! Voit laskea itsellesi tarjouksen niin monta kertaa, kuin katsot tarpeelliseksi. Tarjouksen laskeminen ei velvoita sinua sopimuksen tekemiseen.
• Saat yksilöllisen, omaan kulutukseesi perustuvan määräaikaisen sähkönmyyntitarjouksen.
• Sopimuksen kesto on valittavista puolesta vuodesta alkaen ja voit tehdä sopimuksen alkamaan tarvittaessa jopa vuoden päähän

 

Tule sivuillemme ja tutustu: Korpelan sähkönmyyntituotteet ja Korpela Virtamittari -tarjouslaskuriSiirry "Uutiset"-sivulle