Korpelan Voima paakonttori 98dpi

Toistaiseksi voimassa olevat sähkön hinnat 1.10.2022 alkaen

14.9.2022

Alla olevassa taulukossa kerrotaan uudet, 1.10.2022 alkaen voimaan tulevat toistaiseksi voimassa olevat sähkön hinnat.

Tämä hinnoittelu koskee Korpela Jatkuva ja Korpela Kvartaali -sähkösopimuksilla olevia käyttöpaikkoja Korpelan Voiman omistajakuntien alueella (Halsua, Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Lestijärvi, Sievi ja Toholampi) tai Verkko Korpelan jakeluverkkoalueella.

Kaikki Korpela Jatkuva -sähkösopimuksella olevat omistajakuntien alueiden ja jakeluverkkoalueemme asiakkaat siirretään automaattisesti uudelle hinnalle. Tämä ei vaadi toimenpiteitä kyseisellä sähkösopimuksella olevilta asiakkailtamme. Korpela Kvartaali -sopimuksella olevat alueemme asiakkaat siirrämme automaattisesti samaan sopimustyyppiin. Tästä muutoksesta tiedotamme asiakkaitamme sähköpostitse.

Mikäli nykyisellä Korpela Jatkuva -sähkösopimuksellasi on aikajakomallina kausisähkö, on sama aikajakomalli myös jatkossa, vain hinta muuttuu 1.10.2022 alkaen.

Mikäli haluat vaihtaa toiseen aikajakomalliin (yleissähkö/kausisähkö/aikasähkö ovat vaihtoehdot), olethan yhteydessä sähkönmyyntiimme p. 06 874 7340 tai asiakaspalveluumme p. 06 874 7311, sähköposti: sahkonmyynti (at) korpelanvoima.fi

Asiakaspalvelumme ja sähkönmyyntimme palvelevat arkisin puhelimitse kello 9 - 15, sähköpostitse tai käymällä pääkonttorillamme Junkalantie 15:sta arkisin kello 8 - 16.Siirry "Uutiset ja tiedotteet"-sivulle