Muista maski

Palvelemme puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa

17.5.2021

Keski-Pohjanmaan pahentuneen koronatilanteen johdosta olemme siirtyneet etätöihin turvataksemme henkilöstömme hyvinvoinnin ja terveyden ja varmistaaksemme sähkön- ja lämmönjakelun. Asiakaspalvelupisteemme ovat toistaiseksi suljettu kaikilta vierailta.

Tavoitat meidät arkisin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun avulla.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 numerossa 06 874 7350, sähköpostitse asiakaspalvelu@korpelanvoima.fi sekä chatissä.

Sähkönsiirron asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 numerossa 06 874 7231

Sähkönmyyntimme palvelee arkisin klo 8-16 numerossa 06 874 7340 sekä sahkonmyynti@korpelanvoima.fi

Asiointi Korpela Online-palvelun kautta onnistuu palveluun rekisteröityneeltä asiakkaalta ajasta ja paikasta riippumatta. Rekisteröityneenä asiakkaana voit Korpela Online-palvelussa seurata sähkön- ja lämmönkulutustasi, päivittää yhteystietojasi, ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sekä selailla sopimus- ja laskutietojasi.

Korpela Online-palveluun kirjautuminen kotisivujemme kautta www.korpelanvoima.fi

Palveluissamme voi esiintyä ajoittain viivettä. Pahoittelemme asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme ymmärryksestä.

Muistetaan nyt karsia sosiaaliset kontaktit minimiin, pitää turvaväliä, käyttää maskia, käsien perusteellinen saippuapesu sekä käsidesin käyttö.Siirry "Uutiset ja tiedotteet"-sivulle