IMG 20200918 WA11

Myrskytuulet ja raju ukonilma mahdollisia Verkko Korpelan jakeluverkkoalueella ti 8.8.2023

7.8.2023

Verkko Korpela tiedottaa

Ilmatieteen laitos on antanut suurimpaan osaa Suomea, myös Keski-Pohjanmaalle, rajun ukonilman ja tuulivaroituksen tiistaiaamusta 8.8.2023 alkaen. 

Sääennusteen mukaan huomenna tiistaina Keski-Pohjanmaalla on aamusta alkaen kehittymässä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä voi esiintyä erittäin voimakkaita ukkospuuskia, joissa tuulen nopeus yli 25 m/s. Lisäksi on annettu tuulivaroitus maa-aluille: kaakkoistuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Yleisesti seurauksena voi olla tuulivahinkoja, paikoin myös yhtenäisiä vahinkoalueita. Paikallisesti suurta raivaustarvetta, pitkiä sähkökatkoja sekä katkoja teleliikenteessä.

Verkko Korpela seuraa aktiivisesti muuttuvia sääennusteita ja tiedotamme tarvittaessa lisää täällä kotisivuillamme sekä Korpelan virallisella Facebook-sivulla. Vikatilanteiden minimoimiseksi olemme nostaneet varautumisastetta.

Näet ajantasaisen sähkönjakelun tilanteen seuraamalla Verkko Korpelan häiriökarttaa sivuillamme: https://keskeytyskartta.korpelanvoima.fi/ 

Pyydämme asiakkaitamme ilmoittamaan mahdollisista sähkönjakelun häiriöistä vikapäivystykseemme numeroon 06 873 222. 

 Siirry "Uutiset ja tiedotteet"-sivulle