VKOY tyonjohtaja98dpi

Haemme Verkko Korpelalle TYÖNJOHTAJAA

14.4.2023

Haemme sähkönjakeluverkon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen kehittyvässä työyhteisössä.

Työnjohtaja toimii rakentamisen ja sähköverkonrakennusorganisaation esihenkilönä. Hän vastaa sähköverkon turvallisesta ja laadukkaasta rakentamisesta. Tehtäväalueeseen kuuluu sähköverkon rakennustöiden organisointi, työmaavalvonta ja työmaadokumenttien hallinta.

Työnjohtaja vastaa siitä, että työt suoritetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Hän huolehtii riittävistä henkilö- ja koneresursseista, kalustosta ja työturvallisuusvälineistä.

Hyvät valmiudet tehtävässä menestymiselle antavat monipuolinen työkokemus toimialalta, sähkövoimatekniikan riittävän laaja-alainen koulutus ja vähintään kolmen (3) vuoden työkokemus verkonrakennusalalta esihenkilötehtävistä.

Odotamme sinulta sähkövoimateknikon tai -insinöörin koulutusta tai vähintään kolmen (3) vuoden työkokemus verkonrakennusalalta esihenkilötehtävistä.

Tarjoamme sinulle monialaisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä haastavia ja innostavia työtehtäviä joustavilla työjärjestelyillä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti. Valinnassa voidaan tarpeen mukaan käyttää soveltuvuusarviointia. Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lähetä työhakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen mika.kyosti (at) korpelanvoima.fi ja liitä mukaan CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 28.4.2023 kello 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Kyösti p. 044 755 6499 tai mika.kyosti (at) korpelanvoima.fi

 

Tarkemman kuvauksen ja työpaikkailmoituksen löydät Meille töihin sivultamme

Käy tuumasta toimeen ja täytä hakemus heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Odotamme kuulevamme sinusta!Siirry "Uutiset ja tiedotteet"-sivulle