Ratkaisua haetaan 98dpi

Haemme ratkaisua vaikeaan energiatilanteeseen Korpelan Voiman omistajakuntien kanssa

7.9.2022

Käymme tällä ja ensi viikon alussa neuvotteluja Korpelan Voima kuntayhtymän seitsemän omistajakunnan kanssa löytääksemme ratkaisun syksyn ja tulevan talven vaikeaan energiatilanteeseen. Korpelan Energia on hinnoittelemassa tämän hetken markkinahintaa edullisemman sähkötuotteen Korpelan Voiman omistajakuntien alueen (Halsua, Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Lestijärvi, Sievi ja Toholampi) sekä jakeluverkkoalueen asiakkaille (joilla on käyttöpaikka Verkko Korpelan alueella) ja toistaiseksi voimassa oleva Korpela Jatkuva -sähkösopimus Korpelan Energian kanssa. Hintamuutos ei vaikuta muiden toistaiseksi voimassa olevien Korpela Kvartaali, Korpela Kesto ja Korpela TuntiSpot -sähkösopimuksien hintoihin.

Omistajanohjauskeskustelut pyritään saamaan päätökseen kuluvalla viikolla. Ensi viikolla tiistaina tiedotamme aikaansaadusta ratkaisusta.  Päätöksen jälkeen uusi hinta on välittömästi nähtävissä kotisivuillamme.

Tällä hetkellä suosittelemme Korpelan alueen asiakkaita odottamaan ensi viikkoon, ennen uusien mahdollisten sähkösopimusten tekoa. Mikäli olet juuri tehnyt Korpelan Energian kanssa määräaikaisen, 2-vuotisen sopimuksen korkeammalla hinnalla, sinulla on mahdollisuus muuttaa sopimustyyppiä kerran seuraavan kahden viikon aikana.

Tällä hetkellä tarjolla olevat tuotteet sekä hinnat löydät sivuiltamme: 

https://www.korpelanvoima.fi/sahkonmyynti/sahkoa-kotiin-ja-yrityksille/valitse-sinulle-sopivin-sahkotuote/ Siirry "Uutiset ja tiedotteet"-sivulle