Online teema

Säästä sähköä Korpela Online-palvelun avulla

15.2.2019

- Seuraa Korpela Online-palvelussa milloin sähköä kuluu

Korpela Online-palvelusta näet, milloin ja kuinka paljon sähköenergiaa kotonasi kuluu sekä miten sähkön käyttö vaihtelee eri aikoina. Voit tarkistella kulutustietojasi vuositasolta aina tunnin tarkkuuteen saakka.

Sähkölaitteiden määrän lisäksi niiden käyttötavat vaikuttavat sähkönkulutukseen. Online-palvelun sähkön kulutustiedot kertovat, milloin sähköä kuluu eniten. Ruoan laitto, auton lämmitys ja sähkösauna aiheuttavat yleensä korkeimmat kulutuspiikit. 

Online palvelu aikaohjaus

Sähköä tarvitaan myös silloin, kun et ole edes kotona. Kodin pohjakulutus muodostuu jatkuvasti sähköenergiaa käyttävistä toiminnoista, kuten esimerkiksi lämmityksestä, koneellisesta ilmanvaihdosta ja kylmälaitteista, jotka ikääntyessään saattavat kasvattaa energiankulutusta merkittävästi. Mikäli taas pohjakulutus kasvaa talvikuukausina jyrkästi, voi se tarkoittaa sitä, että lämmittämiseen kuluu reilusti energiaa. 

Online palvelu energiankulutus diagrammi

Neuvomme mielellämme Online-palvelun käyttöön liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. (06) 874 7350.Siirry "Blogi"-sivulle