Lämpöä uuteen kotiin

Lämpöä läheltä - Valitse vaivaton ja energiatehokas lämmitysratkaisu Sievissä

Kaukolämpö lämmitysratkaisuna takaa sen, että lämmitys on mukavan tasaista ulkolämpötilasta riippumatta ja lämmintä vettä on aina saatavilla. Asiakkaalle kaukolämpö on vaivaton, sillä se ei vaadi juurikaan huoltoa tai ylläpitoa. Lämmön toimituksessa on harvoin katkoksia, joten lämmittäjälle lämpö on helppo valinta. Kaukolämpö onkin Suomen yleisin lämmitysmuoto.

Lämpö Korpela Oy harjoittaa kaukolämpötoimintaa Sievissä. Kaukolämpöasiakkaina on teollisuuslaitoksia, liiketiloja, asunto-osakeyhtiöitä ja omakotitaloja.

Kaukolämpöä tuotetaan tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Laitoksen pääpolttoaine on peräisin omalta lähialueen turvetuotantoalueelta. Lisäksi erilaisten uusiutuvien puupolttoaineiden osuutta on kasvatettu. Suurin osa puupolttoaineesta hankitaan Sievin alueen paikallisilta toimittajilta, joten toiminnalla on myös alueellinen työllistävä vaikutus. Lämpö tuotetaan ja toimitetaan siis läheltä.

Liittyminen on helppoa

 

korpelanvoima prosessikaavio

Kaukolämmön valinta lämmitysratkaisuksi

  • Kun mietit eri lämmitysratkaisuja, pyydä meiltä tarjous ja lisätietoa lämmöstä.
  • Voit tehdä lämmön liittymäsopimuksen kanssamme, kun kiinteistösi sijaitsee lämpöverkostomme läheisyydessä.
  • Rakennamme liittymän tekemällä lämpöjohtoa varten kaivannon lämpöverkostosta kiinteistöön ja viemällä lämpöputken sisään rakennukseen.
  • Kun valitsemasi LVI-urakoitsija on asentanut lämpöjärjestelmän, varmistamme käyttöönottotarkastuksella, että lämpölaitteet on asennettu oikein ja ne ovat turvallisia käyttää.
  • Lämmön toimitus alkaa heti, kun käyttöönottotarkastus on tehty ja olemme asentaneet kiinteistöön lämpöenergiamittarin.
  • Kun asennusten viimeistelyt on tehty, urakoitsijasi tilaa meiltä maksuttoman lopputarkastuksen.