Verkko Korpela - Arvonnan säännöt (Kehittämissuunnitelmakysely)

Verkko Korpela - Arvonnan säännöt (Kehittämissuunnitelmakysely)

06.06.2022

Arvonnan säännöt - Verkko Korpelan sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmaa koskeva asiakaskysely 2022 (Korpelan Voiman kotisivuilla)

 

1. Järjestäjä

Verkko Korpela Oy  (jäljempänä ”Verkko Korpela” tai ”Järjestäjä”), Junkalantie 15, 69100 Kannus, y-tunnus 2045704-0.

2. Osallistumisoikeus

Verkko Korpelan sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmaa koskevaan kyselyyn (ja siihen liittyvään arvontaan) voivat osallistua Suomessa asuvat täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, jotka ovat Verkko Korpelan asiakkaita ja joilla on käyttöpaikka Verkko Korpelan jakeluverkkoalueella. Kyselyyn ja arvontaan voi osallistua vain kerran. Kyselyyn ja arvontaan ei voi osallistua Korpela-konsernin henkilökunta. Kyselyn ja arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Osallistumisaika

Kehittämissuunnitelmaa koskevaan kyselyyn ja arvontaan osallistuminen alkaa 18.5.2022 ja päättyy 18.6.2022.

4. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua: Vastaamalla Korpelan Voiman kotisivuilla oleviin, Verkko Korpelan sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmaa koskeviin kysymyksiin, ja täyttämällä omat yhteystiedot sivuilta löytyvälle asiakaskyselylomakkeelle.

5. Palkintojen arvonta

Arvomme kolme (3) voittajaa kyselyyn osallistuneiden keskuudesta 22.6.2022.

6. Palkinto

Korpelan Voiman kotisivujen asiakaskyselylomakkeeseen vastanneiden ja sitä kautta arvontoihin osallistuneiden kesken arvotaan kolme (3) kappaletta S-Ryhmän lahjakortteja, yhden lahjakortin arvo 100 euroa.

7. Voittajat ja palkinnoista ilmoittaminen

Voittajat arvotaan kohdassa 4 mainitulla tavalla osallistuneiden keskuudesta. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Kerromme kotisivuillamme, Uutiset-osiossa, sekä Korpelan Voiman Facebook-sivulla, kun arvonta on suoritettu ja voittajat selvillä. Arvontapalkinto toimitetaan järjestäjän kustannuksella voittajan ilmoittamaan osoitteeseen tai se on noudettavissa Korpelan Voiman pääkonttorilta sovittuna ajankohtana.

8. Palkintoa koskevat ehdot

a. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.

b. Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia.

9. Muut ehdot

Vastaamalla kyselyyn ja osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Verkko Korpelasta/Korpean Voimasta riippumattoman palvelun käyttöehtoja ja sääntöjä. Verkko Korpela pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontaan ja sen sääntöihin. Mainittakoon, että Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaan koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Verkko Korpelan kehittämissuunnitelmaa koskevaan kyselyyn ja arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Onnea arvontoihin!

Sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmaan ja siihen liittyvään kyselyyn pääset TÄSTÄ LINKISTÄ

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle