Arvonnan saannot 200dpi

Ystävänpäivä-arvonnan 2023 säännöt

14.2.2023

1. Järjestäjä

Korpelan Voima kuntayhtymä (jäljempänä ”Korpela” tai ”Järjestäjä”), Junkalantie 15, 69100 Kannus, y-tunnus 0178464-4.

2. Osallistumisoikeus

Ystävänpäivän arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Arvontaan ei kuitenkaan voi osallistua Korpelan henkilökunta. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Kilpailuaika

Ystävänpäivän arvontaan 2023 osallistuminen alkaa 14.2.2023 ja päättyy 19.2.2023.

4. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua: Korpelan Voima kuntayhtymäkonsernin (Korpela-konserni) Facebook-sivuilla kommentoimalla kilpailua koskevaan julkaisuun ja halutessaan tykkäämällä julkaisusta.

5. Palkintojen arvonta

Yksi voittaja arvotaan Ystävänpäivä 2023 -arvontaan osallistuneiden keskuudesta. Voittaja arvotaan maanantaina 20.2.2023. Mikäli arvonnassa voittanutta ei tavoiteta viikon sisällä arvonnasta, palkinto arvotaan uudelleen.

6. Palkinto

Korpela-konsernin Facebook-sivujen kautta Ystävänpäivä arvontaan 2023 osallistuneiden kesken arvotaan illallislahjakortti kahdelle voittajan valinnan mukaan joko Kalajoen Pihvituvalle tai Ylivieskan Pikkuveli-ravintolaan.

7. Voittajat ja palkinnoista ilmoittaminen

Voittajat arvotaan kohdassa 4 mainitulla tavalla osallistuneiden keskuudesta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvontapalkintona oleva lahjakortti toimitetaan järjestäjän toimesta voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai se on noudettavissa Korpelan Voiman pääkonttorilta Kannuksesta sovittuna ajankohtana.

8. Palkintoa koskevat ehdot

   a. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.

   b. Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia.

9. Muut ehdot

Osallistumalla arvontoihin osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Korpelan Voimasta riippumattoman palvelun (Facebook) käyttöehtoja ja sääntöjä. Korpelan Voima pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontoihin ja sen sääntöihin. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaan koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Ystävänpäivä arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Onnea arvontoihin!Siirry "Blogi"-sivulle